X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).
Menu
Košík
0
CZK
kategorie

Vítejte na našem e-shopu

Nakupovat

Scanmarker ruční skenery

11. 04. 2024, 13:32

Ruční skenery Scanmarker se dělí do těchto úrovní. Scanmarker je již na trhu 20 let. Pro lepší představivost, je pod popisem produktu odkaz na video produktu.  

 

Scanmarker: Raj-Elektra.cz | Scanmarker: zařízení pro děti s dyslexii

Skener se připojuje k PC drátově USB. Skenuje text z tištěných dokumentů do PC, jako textový formát, který můžete dále zpracovat.

Dyslexie: Pro studenta jsou informace v tištěné formě dostupné a jeho studijní výsledky se zlepší. Naskenovaný text do PC vysloví v paralelním čase program.

Video Dyslexie a dysgrafie (youtube.com)

 

Scanmarker AIR: Ruční skener ScanMarker Air (raj-elektra.cz)

Skener je bezdrátový, přes Bluetooth, skener připojíte k PC, tabletu nebo telefonu. Podporuje veškeré OS. Naskenovaný text uložíte do zařízení a zpracujete podle potřeby. Naskenovaný text vysloví.

Dyslexie: Pro studenta jsou informace v tištěné formě dostupné a jeho studijní výsledky se zlepší. Naskenovaný text do PC vysloví v paralelním čase program.

Video Scanmarker Air - Wireless Digital Highlighter (youtube.com)

 

Scanmarker Reader: Skener Scanmarker Reader (raj-elektra.cz)

Skener je bezdrátový, přes Bluetooth skener připojíte k PC, tabletu nebo telefonu. Naskenovaný text uložíte do zařízení a zpracujete podle potřeby.

Dyslexie. Tento skener má stejné funkce jako Scanmárker AIR, ale obsahuje speciální program pro dyslexii, který předčítá naskenovaný text v češtině a také v cizích jazycích.

Video Scanmarker Reader empowers your ability to read, learn and understand printed text at home and away. (youtube.com)

Scanmarker Pro: Skener Scanmarker Pro (raj-elektra.cz)

Skener je naprosto unikátní, je samostatný bez nutnosti dalšího zařízení. Má vlastní hardware a display.  Skenuje, překládá, čte naskenovaný text ( také do sluchátek ), ukládá naskenovaný text do paměti a následně je možné ho uložit do PC.

Dyslexie. Naskenuje text a v reálném čase ho skener přečte.

Video Samostatné čtecí zařízení Scanmarker Pro (youtube.com)

Scanning and Saving a Page in ScanMarker Pro (youtube.com)

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text: