X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).
Menu
Košík
0
CZK
kategorie

Vítejte na našem e-shopu

Nakupovat

Výukový tablet a překladač Anobic ST

11. 02. 2018, 15:42

Výukový tablet a překladač Anobic ST jsou bezesporu velice užitečnými pomocníky jak na cestách do zahraničí, tak také při studiu cizích jazyků. Jednotlivé překladové slovníky, které jsou k dostání na trhu, se liší zejména v počtu překládaných jazyků a ve velikosti slovní zásoby - počtu uložených slov a frází. Jazykové nástroje v tomto přístroji jsou velmi obsáhlé a využijí je jak úplní začátečníci, tak pokročilí uživatelé jazyků. Jazyk se zde můžete učit od úplného základu, ale můžete také zdokonalovat a procvičovat již nabyté znalosti.

Proč tedy nemít kompletní jazykovou příručku stále při ruce a neudělat z učení jazyků nedílnou součást Vašeho každodenního života?

Můžete toho lehce docílit pomocí našeho revolučního tableta Anobic ST  který je nabitý aplikacemi určenými k učení jazyků. Všechny tyto aplikace fungují i v offlinové a onlinové verzi, nemusíte se tudíž bát, že po ztrátě připojení k internetu ztratíte také svou jazykovou oporu.

 

Tablet Anobic ST  má mimo této přidané hodnoty také všechny klasické funkce. Patří mezi ně například:

•Galerie, Fotoaparát, mapy, nastavení
•Adresář kontaktů, e-mail, poznámky, diktafon
•Hudba, videa, hry, e-knihy
•Kalkulačka, kalendář, hodiny, Google Play

 

 

 

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text: